hits

Cozy lørdag

ah, endelig er den nye senga mi på plass og det feirer jeg med en pose krønsjy sjokkis og netflix! Skal kose meg max denne lørdagskvelden og bare nyte morgendagen med mer møblering til rommet, gleder meg sånn til alt er på plass!♥

Håper dere får en fin lørdagskveld videre♥

Natur

Om jeg skal være helt ærlig så må jeg innrømme at jeg eeelsker naturen, men kanskje ikke så mye å være ut i den. Det kommer helt ann på været egentlig, er det sol, ikke for varmt men litt vind så er det perfekt å være ute for meg, haha! Jeg er jo ansatt i barnehage nå så natur er noe jeg blir veldig glad i til slutt, elker å være ute å leke med barna og bare det å få frisk luft er utrolig godt!

Idag gikk arbeidsdagen veldig fort egentlig og på vei hjem knipset jeg selvfølgelig et bilde slik at jeg kunne poste på instagram <3  Skal bare skrive på oppgavene mine idag og mer enn det har jeg ikke skrevet på planen.

Håper dere får en fortreffelig mandag videre♥

Jeg Er Ferdig

Wow, helgen går virkelig alt for fort. Tenk at det allerede er søndag og jobb igjen imorgen, selv så kjenner jeg at kroppen er utrolig sliten etter ei stressende uke på jobb og da hjelper 3 dager såvidt når man skal hvile godt nok. Men jeg vil ikke sitte å klage fordi jeg er heldig som har en arbeidsplass å gå til og en seng å hvile i på helgene.

Helgen min gikk ut på å slappe av å dra på fest. Enkelt å greit haha! Idag skal jeg jobbe mest med oppgaver men det får bli etter jeg har blogget, lastet opp video til youtubekanalen min og sett serie, heh. Cecilie i et nøtteskall sier jeg bare. Er ikke stort mer å dele idag, har ikke skjedd så forferdelig mye siden jeg sto opp heller så mitt spennende liv var visst ikke så spennende alikavell, haha. 

Jeg håper dere får en fin søndag videre og ei god arbeidsuke (eller skoleuke), vi snakkes!

 

Processed with VSCO with a5 preset

#repost fordi jeg er en dårlig fotograf heh..

Les mer i arkivet » September 2017 » August 2017
+ legg meg til som venn
Hei! Mitt navn er Cecilie og er ei gladjente fra Trondheim. Bloggen blir brukt som en liten dagbok hvor jeg kan skrive om meg og mine følelser:) Kommer litt forskjellig så håper det er noe dere liker!Kontakt

ceciliekiellan@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt